Επιστημονικό πείραμα αποδεικνύει οτι παγκόσμια συνειδητότητα είναι πραγματική.

Όταν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σκέφτονται και αισθάνονται τα ίδια πράγματα, υπάρχει τρόπος να το παρατηρήσουμε ή να το δοκιμάσουμε; Αυτό το πείραμα, που ονομάζεται Παγκόσμιο Πρόγραμμα Συνοχής, εκτελείται για σχεδόν 20 χρόνια. Οι γεννήτριες τυχαίων αριθμών (RNGs) δημιουργούν ακολουθίες απρόβλεπτων και μηδενικών. Επί του παρόντος υπάρχουν RNG σε 70 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Όταν συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα, όπως η 9/11 ή ο θάνατος της πριγκίπισσας Ντιάνα, οι αριθμοί σταματούν να εμφανίζονται τόσο τυχαίοι. Σε αυτές τις εξαιρετικά γεμάτες συναισθηματικές στιγμές, οι αριθμοί ευθυγραμμίζονται εκπληκτικά, σπάζοντας τις πιθανότητες ενός τρισεκατομμυρίου έναντι ενός που συμβαίνει τυχαία. Υποδηλώνουν ότι υπάρχει μια «νοόσφαιρα» που ανταποκρίνεται στα συναισθήματα των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ως αποτέλεσμα μιας ομαδικής συνείδησης.

Αν και δεν είναι απαραιτήτως μια μελέτη του νου πάνω στην ύλη, αυτό το πείραμα αποκαλύπτει έναν πολύ στοιχειώδη τρόπο αντίληψης ότι η ανθρώπινη συνείδηση και η δύναμη του νου μπορούν να έχουν κάποια επίδραση στον φυσικό κόσμο. Μας λέει ότι κάτι συμβαίνει, αλλά τίποτα συγκεκριμένο. Είναι λίγο σαν να βρίσκεστε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και να μαθαίνετε ότι μπορείτε να εντοπίσετε ένα μικρό φως που αναβοσβήνει που εμφανίζεται κατά καιρούς.

«Ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψεις τα όρια του δυνατού είναι να προχωρήσεις πέρα ??από αυτά στο αδύνατο».

– Arthur C. Clarke

Όλα τα παραπάνω πειράματα μας ενημερώνουν ότι υπάρχει κάτι βαθύ. Το πρόβλημα είναι ότι πραγματικά δεν ξέρουμε πολύ πέρα από το γεγονός ότι υπάρχει κάποιο είδος αλληλεπίδρασης νου / ύλης… Με τα λόγια του Bob Dylan, «Ξέρεις ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν ξέρεις τι είναι.» Αν θέλουμε να μάθουμε περισσότερα, θα χρειαζόμαστε καλύτερες δοκιμές που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τη νομιμότητα αυτού του νου πάνω από τις αλληλεπιδράσεις ύλης.

[metaslider id=”811″]

Loading…
Loading…
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0