Για τις παραγγελίες σας καλέστε μας κατάστημα Γλυφάδας: 2109638370 κατάστημα Αλίμου: 2109921938

Οι τρείς επιλογές για να είμαστε πάντοτε αυθεντικοί.

Έχετε την ικανότητα να αλλάξετε οτιδήποτε στη ζωή σας… είτε έχετε προβλήματα σχέσεων, ανησυχίες για χρήματα, προβλήματα υγείας ή απλά μια εσωτερική αίσθηση ότι μπορείτε να είστε πιο ευτυχισμένοι. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ανάψετε τις επιθυμίες σας τη στιγμή που θα επιλέξετε να είστε περισσότερο εσείς.

Επειδή ο κόσμος ξυπνά με τη δύναμη που έχουμε πρόσβαση όταν απλά επιλέγουμε να είμαστε οι αυθεντικοί μας εαυτοί.

Τρεις επιλογές που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να γίνετε πιο αυθεντικοί ΕΣΕΙΣ

Επιλογή # 1: Αφήστε την κρίση
Η κρίση είναι μια τόσο καταστροφική συνήθεια και διεισδύει στη ζωή μας σχεδόν απαρατήρητη. Από νεαρή ηλικία, έχουμε ασκηθεί να χωρίζουμε τον κόσμο σε καλό και κακό, σωστό και λάθος. Κάνουμε συνεχώς και λαμβάνουμε κρίσεις, και είναι τόσο ασφυκτικός τρόπος να ζεις. Μόνο όταν βγείτε από την αδικία σας, μπορείτε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας. Όταν το καταλαβαίνετε πραγματικά και αφήνετε την κρίση, είναι σαν να ανεβαίνετε στον αέρα.

Αυτή η αίσθηση είναι το εσωτερικό σύστημα καθοδήγησής σας και σας δείχνει το χώρο που ανοίγει όταν αφήνετε την κρίση.

Επιλογή # 2: Ρωτήστε, “Σε ποιον ανήκει αυτό;”
Γνωρίζετε ότι το 98% των σκέψεων, των συναισθημάτων και των συναισθημάτων σας δεν είναι δικά σας; Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αφομοιώσετε αυτήν την πιθανότητα. Τώρα δοκιμάστε το. Σκεφτείτε μια απόφαση που έχετε σχετικά με τα χρήματα. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε σταθερές ιδέες για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κερδίζετε χρήματα και αν είναι δύναμη για καλό ή κακό στον κόσμο. Τι πιστεύετε για τα χρήματα;

Τώρα ρωτήστε, σε ποιον ανήκει αυτό; Τι γίνεται αν αυτές οι πεποιθήσεις δεν είναι καν δικές σας; Και τι εάν αφήσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις να φύγουν και να επιλέξετε να πιστέψετε κάτι άλλο, κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε ελαφρύτεροι και να σας δίνει μια αίσθηση χώρου και πιθανότητας;

Επιλογή # 3: Όλα είναι απλώς μια ενδιαφέρουσα άποψη
Αυτό το εργαλείο είναι τόσο καλό για να σας κρατήσει στο χώρο ΕΣΑΣ. Και όπως όλες αυτές οι επιλογές, χρειάζεται ένα θάρρος γιατί αντιβαίνει στους κανόνες που ζει ο υπόλοιπος κόσμος.

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι πρέπει είτε να συμφωνήσουμε είτε να διαφωνήσουμε με ό, τι έρχεται στην εμπειρία μας. Όταν μας επικρίνουν ή κρίνουμε, πιστεύουμε ότι έχουμε δύο επιλογές στην απάντησή μας: (α) μπορούμε να ευθυγραμμίσουμε και να συμφωνήσουμε πιστεύοντας ότι το άτομο έχει δίκιο ή (β) μπορούμε να αντισταθούμε και να αντιδράσουμε πιστεύοντας ότι είναι λάθος – συνήθως νιώθοντας τον πόνο και την αδικία πολύ βαθιά.

Αποκτήστε την ενέργεια αυτών των δύο αντιτιθέμενων απόψεων. Είναι τόσο αντιδραστικά και περιοριστικά. Ουσιαστικά, επιτρέπουν μηδενικό χώρο – και ο χώρος είναι αυτό που απαιτείται για να έχουμε πρόσβαση στις δυνατότητες κάθε στιγμής. Όταν αντιλαμβανόμαστε τις κρίσεις ως ενδιαφέρουσες, και όταν κανείς δεν πρέπει να είναι σωστός και κανένας δεν πρέπει να κάνει λάθος, ανοίγει ο χώρος.

Εάν επιλέξετε μόνο ένα από αυτά τα εργαλεία, θα προσκαλέσετε περισσότερο χώρο στον κόσμο σας και από αυτόν τον χώρο μπορείτε να εξερευνήσετε και να είστε περισσότερο εσείς. Τι γίνεται αν επιλέξετε να δοκιμάσετε και τα τρία; Θα μπορούσατε να είστε στο βάθος της μεγαλύτερης περιπέτειας σας: να δημιουργήσετε μια ζωή που ντροπιαστικά, αναμφισβήτητα, χωρίς κόπο;

[metaslider id=”811″]