Για τις παραγγελίες σας καλέστε μας κατάστημα Γλυφάδας: 2109638370 κατάστημα Αλίμου: 2109921938

Πώς προκάλεσα μια Εξωσωματική εμπειρία χωρίς ουσίες.

Μπορείτε πραγματικά να έχετε μια εμπειρία εκτός σώματος κατόπιν εντολής; Η Απάντηση είναι ΝΑΙ. Ενώ αυτό είναι κάτι που θα πάρει λίγο χρόνο για να εξασκηθείς και να γίνεις καλός, υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να έχεις από σωματικές εμπειρίες ή πνευματικές εμπειρίες με εντολή χρησιμοποιώντας μόνο τη συνείδησή σου και το φυσικό σου σώμα.

Υπάρχει επίσης ένας σκοπός αυτών των εμπειριών. δεν είναι απλώς να βγείτε έξω (αν και αν θέλετε να το κάνετε αυτό εξαρτάται από εσάς). Αυτές οι εμπειρίες μπορούν να σας βοηθήσουν να διαλύσετε τους φόβους, να διευρύνετε τη συνείδησή σας και πολλά άλλα. Προσωπικά δεν αισθάνομαι εμπνευσμένος να κάνω κάτι άλλο από το να εξερευνήσω και να επεκτείνω τον εαυτό μου όταν ασχολούμαι με τέτοιες εμπειρίες.

Πολλές από τις ιστορίες που ακούτε για εμπειρίες εκτός του σώματος συμβαίνουν μέσω ονείρων, εμπειριών κοντά στο θάνατο, από την κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, και όταν οι άνθρωποι πειραματίζονται με ψυχεδελικά όπως μαγικά μανιτάρια, DMT ή ayahuasca. Αλλά είμαστε ικανοί να έχουμε εμπειρίες εκτός του σώματος μόνο με τις σκέψεις, την αναπνοή και τη συνείδησή μας.

Γιατί αυτές οι εμπειρίες μπορούν να είναι χρήσιμες.

Λέω ότι «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ χρήσιμο» επειδή έχουν αυτήν την ικανότητα, αλλά δεν σημαίνει ότι την χρησιμοποιούμε πάντα. Μπορεί να θέλουμε να εξερευνήσουμε ένα τραύμα του παρελθόντος, και ο διαλογισμός ή οι OBE θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να το κάνουμε αυτό, αλλά αν δεν τα χρησιμοποιήσουμε για αυτό το σκοπό ή μετά κάνουμε τη δουλειά, δεν θα είναι χρήσιμα. Ομοίως με οποιαδήποτε ουσία όπως ayahuasca, μανιτάρια ή DMT.

Η πρόθεσή σας να θέλετε να έχετε αυτές τις εμπειρίες είναι σημαντική. Μερικές φορές, όταν σκεφτόμαστε ψυχεδελικά ή έχοντας εκτός σωματικής εμπειρίας αναζητούμε μια τριπλή εμπειρία από περιέργεια. Και αυτό είναι εντάξει. Η περιέργεια μπορεί να είναι πώς εξερευνούμε και μαθαίνουμε πράγματα. Όμως, ενώ μπορεί να είναι διασκεδαστικό να παίζεις μερικές φορές, λέω γενικά ότι δεν είναι το καλύτερο κίνητρο για να θέλεις αυτές τις εμπειρίες. Συνήθως τείνω να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να σκέφτονται μια βαθύτερη αίσθηση εξερεύνησης και ανάπτυξης μέσα μας όταν πρόκειται να εξερευνήσουμε τη συνείδησή μας.

Ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η εστίαση στην εμπειρία μιας τριπλής εμπειρίας δεν είναι ιδανική είναι επειδή έχω δει πολλούς ανθρώπους να χάνουν την ανάγκη να βιώσουν κάτι τριπλό. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί συχνά να γίνει απόδραση από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Γι ‘αυτό πιστεύω ότι η κοινωνία χρησιμοποιεί εθιστικά την κάνναβη , το αλκοόλ, την τηλεόραση και τα τρόφιμα.

DMT, μανιτάρια, Ayahuasca και ούτω καθεξής τέθηκαν αρχικά σε αυτόν τον πλανήτη όταν είχαμε δύσκολους καιρούς να εξερευνήσουμε τη συνείδησή μας και εξωτερικά εργαλεία μας βοήθησαν να το κάνουμε αυτό. Σήμερα, μια αναβίωση αυτών των ουσιών λαμβάνει χώρα καθώς η περιέργεια των ανθρώπων να εξερευνήσουν είναι και πάλι δημοφιλής. Σε τελική ανάλυση, υπάρχει μια αλλαγή στη συνείδηση.

Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ακόμα αυτές τις ουσίες σήμερα για να έχουμε τέτοιου είδους εμπειρίες βασισμένες στη συνείδηση. Ενώ νομίζω ότι μπορούν να είναι χρήσιμες για μερικούς από εμάς που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις όπως η τοξικομανία ή έχουν σοβαρό τραύμα από πόλεμο ή βίαιες εμπειρίες, αισθάνομαι ότι είμαστε όλοι πολύ εξοπλισμένοι μέσα μας για να εξερευνήσουμε χωρίς αυτές.

Τελικά δεν αφορά τόσο καμία ουσία όσο και μια εμπειρία, αλλά αυτό που μας βοηθά να βλέπουμε ο τελικός στόχος – περισσότερα για τον εαυτό μας. Μας λένε να κοιτάξουμε μέσα για να βρούμε απαντήσεις και να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις μας. Τόσες πολλές εμπειρίες στη ζωή μας ωθούν όλοι να κάνουμε το ίδιο ακριβώς πράγμα, κοιτάξτε μέσα σας.
Αν γνωρίζουμε ότι η βασική αλήθεια είναι να κοιτάζουμε μέσα μας, γιατί να μην αρχίσουμε να κοιτάζουμε εκεί τώρα;

Πώς δημιούργησα τη δική μου εξωσωματική εμπειρία.
Ήμουν στην Καλιφόρνια, παρακολουθώντας το καταφύγιο του Wim Hof στο Μπέβερλι Χιλς. Ήταν η δεύτερη ημέρα και κάναμε μια αναπνευστική άσκηση που αφορούσε την εστίαση στην ενέργεια στο σώμα μας και την εκμάθηση του τρόπου ελέγχου και χρήσης της.

Υπήρξε έμφαση στη χρήση του για την ενεργοποίηση του επίφυτου αδένα μας με τέτοιο τρόπο ώστε να απελευθερώσει ή να μην απελευθερώσει λίγο DMT στον εγκέφαλό σας, επιτρέποντάς μας να έχουμε κάποια μορφή εμπειρίας που θα ήταν πέρα από τη λογική. Αυτές οι μορφές ασκήσεων αναπνοής δεν είναι καινούργιες, έχουν χρησιμοποιηθεί από γιόγκι και «γκουρού» για πολλά χρόνια για να επιτύχουν διαφορετικές καταστάσεις συνείδησης.

Υπήρχαν περίπου 60 από εμάς, ήμασταν σε ένα όμορφο δωμάτιο με οροφές 15 ποδιών και ο ήλιος έλαμπς μέσα από τα πλαϊνά παράθυρα. Ξαπλώνω στην πλάτη μου σε ένα χαλί γιόγκα περιμένοντας υπομονετικά να ξεκινήσει η άσκηση. Αυτή δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα είχα μια εμπειρία εκτός σώματος, αλλά θα ήταν η πρώτη που θα προσπαθούσα να δώσω εντολή. Οι προηγούμενες εμπειρίες μου προέρχονταν από καταστάσεις ονείρου, διαλογισμό ή απλά .. συμβαίνει.

Ξεκινήσαμε με την τυπική μέθοδο αναπνοής του Wim. Βαριές αναπνοές μέσα και έξω από το στόμα. Στομάχι, στήθος, κεφάλι, έξω. Μετά από περίπου 8 λεπτά από αυτό, μπήκα στις αναπνοές μου (ως μέρος της μεθόδου του) και άρχισα να εστιάζω την ενέργεια από γύρω από τη βάση της σπονδυλικής στήλης μου και το ανέβασα στην πλάτη μου, στον εγκέφαλό μου και «έριξα» τον επίφωλό μου Με αυτό.

Καθώς ανέβαλα την ενέργεια στον επίφυτο αδένα μου ένιωσα αυτό που είχα νιώσει στο παρελθόν με τέτοιου είδους εμπειρίες. Το χτύπημα και οι δονήσεις στο σώμα και το μυαλό μου αρχίζουν να αυξάνονται. Με τα μάτια μου κλειστά, άρχισα να βλέπω το δωμάτιο. Θα μπορούσα να νιώσω την ουσία μου αφήνοντας αργά το σώμα μου κατευθείαν στον αέρα. Κινήθηκε αργά και ειρηνικά. Δεν ήταν ένα γρήγορο τράνταγμα ή «ανεξέλεγκτο» κατά μία έννοια, ήταν πολύ ελαφρύ.

H επίφυση

Καθώς ανέβαινα  όλο και περισσότερο προς τα πάνω, τελικά έφτασα στην οροφή και ξεκουράστηκα εκεί. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν αυτό που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε σε βαθύ διαλογισμό που έχει όλα τα συναισθήματά σας να αναιρέσουν τα συναισθήματά σας και αρχίζετε να αισθάνεστε σαν μια τεράστια,  μαζική παρουσία που είναι τόσο μακριά από το φυσικό σας σώμα που δεν αναγνωρίζετε πλέον ότι είστε φυσικό σώμα. Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι είστε μια τεράστια συνείδησηπου είναι καθαρή άνευ όρων αγάπη και καθαρή δυνατότητα.

Από αυτήν την κατάσταση της ύπαρξής σας, έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη συνειδητότητά σας για να κοιτάξετε τη ζωή, τις καταστάσεις, τον πλανήτη ή οτιδήποτε κι αν είναι από έναν εντελώς μη κρίσιμο και άνευ όρων αγάπη τρόπο, ώστε να καταλάβετε βαθιά γιατί συμβαίνουν τα πράγματα. Κερδίζετε σαφήνεια και συνειδητοποίηση ως προς το πώς μπορείτε να προχωρήσετε με κάτι από αυτόν τον χώρο. Αυτές οι εμπειρίες μας βοηθούν να ρίξουμε μια ματιά σε ό, τι είναι πέρα από τις ιστορίες και το δράμα του μυαλού μας. Αυτό είναι ΠΟΛΥ ισχυρό στην εξάλειψη των φόβων, των ανησυχιών και των τραυμάτων μας.

Επιστροφή στην εμπειρία μου εδώ. Καθώς συνέχισα να αισθάνομαι απέραντος στην κορυφή της οροφής, μπορούσα να δω όλα τα σώματα του δωματίου να έχουν τη δική τους εμπειρία. Ένιωσα συνδεδεμένος μαζί τους, το κτίριο και όλα γύρω μας. Η διαφορά μεταξύ του εαυτού μου και όλων των άλλων παρασύρθηκε, και ήμουν απλά μια ουσία ή συνείδηση που παρατηρούσα. Αυτό, ακριβώς γνωρίζω βιωματικά ότι η συνείδηση δεν προέρχεται από το μυαλό αλλά είναι η ύπαρξή μας. Η βασική επιστήμη δεν έχει φτάσει ακόμη σε αυτήν την κατανόηση, αλλά πλησιάζει, και αυτό είναι πολύ εμπνευσμένο.

Μετά από περίπου 10 λεπτά, επέστρεψα σιγά-σιγά στο φυσικό μου σώμα και άρχισα να ενσωματώνομαι ξανά σε αυτό. Άνοιξα τα μάτια μου και άρχισα να νιώθω την επιθυμία να πάω έξω και να απολαύσω το φως του ήλιου. Ένιωσα ελαφρώς συναισθηματική σε αυτό το σημείο καθώς είχα μια ματιά στη διαφορά μεταξύ του να νιώθω απόλυτα καθαρός έξω από το σώμα μου έναντι του να νιώθω κάποιους συναισθηματικούς πόνους και ιστορίες μυαλού που ήταν στο φυσικό μου σώμα. Αυτό εδώ, είναι που είναι η μαγεία. Έτσι βλέπουμε πιο ξεκάθαρα τι μας προκαλεί και έχουμε ένα σημείο αναφοράς για να συγκρίνουμε πώς είναι να το αφήνουμε.

Συμπερασματικές σκέψεις
Όταν βρίσκεστε στο διαλογισμό, είστε σε θέση να επανασυνδέσετε αυτούς τους τύπους υψηλότερων συνθηκών συνείδησης και να είστε παρατηρητής κοιτάζοντας πίσω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε ανά πάσα στιγμή στη ζωή σας. Με την απόσπασή τους μπορείτε να αναρωτηθείτε πώς δημιουργήσατε ή δημιουργήσατε μαζί την εμπειρία που έχετε και τι μάθημα είναι για εσάς. Πώς σας εξυπηρετεί; Πώς μπορείτε να προχωρήσετε με δράση και ούτω καθεξής; Μπορείτε να δείτε τις μεγαλύτερες λειτουργίες και την τελειότητα που συνοδεύουν αυτές τις εμπειρίες για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από αυτές.

Αυτό είναι πολύ καλό! Χρησιμοποιήστε και εξερευνήστε αυτές τις εμπειρίες με σαφείς προθέσεις να εξελιχθείτε και θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα όχι μόνο στη δημιουργία αυτών των εμπειριών αλλά και στην επίτευξη περισσότερης ειρήνης στη ζωή σας. Διασκεδάστε και συνεχίστε την εξερεύνηση!

[metaslider id=”811″]