Για τις παραγγελίες σας καλέστε μας κατάστημα Γλυφάδας: 2109638370 κατάστημα Αλίμου: 2109921938

10 σημάδια που φανερώνουν ότι επηρεάζεστε από αρνητική ενέργεια, και πως να το αντιμετωπίσετε.

1)Νιώθετε συνεχώς εξαντλημένοι.

Όλη η αρνητική ενέργεια γύρω σας πραγματικά σας αποστραγγίζει. Συνέχεια νιώθετε εξαντλημένοι και τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά. Η αρνητική ενέργεια σας εξουθενώνει.

2)Δεν απολαμβάνετε πράγματα που σας ευχαριστούσαν.

Απλώς δεν βρίσκετε την χαρά που σας προκαλούσαν συγκεκριμένα πράγματα. Είναι σαν να έχει φύγει από μέσα σας όλη η θετική ενέργεια. Δεν μπορείτε να βρείτε με τίποτα κάτι που σας κάνει χαρούμενους.

3)Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε.

Ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στο να ανησυχείτε και να αγχώνεστε παρά στον ύπνο. Όσο πιο πολύ επιτρέπετε στις αρνητικές ενέργειες να σας ελέγχουν τόσο πιο δύσκολο είναι να κοιμηθείτε. Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα με τον ύπνο όταν τους καταπιέζει η αρνητικότητα.

4)Πάντα ανησυχείτε.

Απλώς δεν μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε. Είναι σαν τα πάντα να κατευθύνονται προς την χειρότερη κατεύθυνση και εσείς αγωνίζεστε να αποσπάσετε με κάτι το μυαλό σας. Έχετε παρατηρήσει ότι είστε πιο αγχωμένοι από ότι συνήθως;

5)Αφήνετε τους άλλους να σας πουν τι να κάνετε.

Το να αφήνετε τους άλλους να σας λένε τι να κάνετε έχει πραγματικά αρνητική επίδραση πάνω σας. Πρέπει να αρχίσετε να ζείτε την ζωή σας όπως θέλετε. Αν επιτρέπετε στους άλλους να σας ελέγχουν τότε δεν θα είστε ποτέ πραγματικά ευτυχισμένοι.

[metaslider id=”811″]

6)Παίρνετε την κριτική πολύ προσωπικά.

Θα υπάρξουν στιγμές που πολλοί άνθρωποι θα σας κριτικάρουν αλλά όχι με κακή πρόθεση. Πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε την κριτική τόσο στα σοβαρά.

7)Δεν βγαίνετε από την ζώνη ασφαλείας σας.

Εστιάζετε πάντα στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων και ενδίδετε στον φόβο του να σας κρίνουν. Πρέπει να ξέρετε ότι αυτό δεν είναι καλό.

8)Συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους.

Ξοδεύετε πολύ χρόνο στο να προσέχετε τις κακές ιδιότητες που έχετε και να ζηλεύετε τους άλλους. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Είστε τέλειοι έτσι όπως είστε.

9)Είστε πολύ αγχωμένοι και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί όλα πάνε χάλια.

Ανησυχείτε πολύ για το γεγονός πως η θετική πλευρά της ζωής απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Σταματήστε να ανησυχείτε για τα πάντα και αν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, κάντε το.

10)Είστε πολύ συναισθηματικοί.

Νιώθετε καταπιεσμένοι από τα συναισθήματα και τα αφήνετε να σας κατακλύζουν. Αυτό είναι φυσιολογικό κατά καιρούς αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να γνωρίζετε τα συναισθήματα σας ώστε να μην σας ελέγχουν.

Στις στιγμές που αντιμετωπίζετε την αρνητική ενέργεια, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε και να ανακαλύψετε προς τα πού θέλετε να κατευθυνθείτε. Καταλάβετε ότι είστε μια χαρά έτσι όπως είστε. Αν κάποιο άτομο στην ζωή σας είναι αρνητικό απλώς απομακρύνετε το. Πρέπει να κοιτάτε την θετική πλευρά της ζωής.

Την επόμενη φορά που θα σκέφτεστε αρνητικά, υπενθυμίστε στον εαυτό σας τα καλά πράγματα της ζωής.

Shopping cart
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0