Για τις παραγγελίες σας καλέστε μας κατάστημα Γλυφάδας: 2109638370 κατάστημα Αλίμου: 2109921938

Προτεραιότητα στη ποιότητα.

Σχετικά με εμάς...

Στον Αριστοφάνη η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια αξέχαστη και ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία.

Αριστοφάνης.

Η φιλοσοφία μας είναι να διατηρούμε την ποιότητα και τη γεύση, καθώς και να είμαστε πιστοί στους πελάτες που μας έχουν στηρίξει σε όλη τη διάρκεια της πορείας μας.

Το ψητοπωλείο Αριστοφάνης με εμπειρία χρόνων συνεχίζει την παράδοση στο σουβλάκι και όχι μόνο!
Με σεβασμό στον πελάτη και πρώτης ποιότητας υλικά κάναμε το σουβλάκι μας ξεχωριστό και ιδιαίτερα γευστικό. Η συνταγή της επιτυχίας είναι τελικά κάτι πολύ εφικτό και απλό, παντρεύεις την ποιότητα με την γεύση και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό

Στο ψητοπωλείο μας, εκτός από το παραδοσιακό σουβλάκι έχετε το προνόμιο να επιλέξετε πιάτα και ποικιλίες με ξεχωριστές γεύσεις, όπως εκλεκτές σαλάτες όπου τα λαχανικά είναι πάντα ολόφρεσκα και πλυμένα χωρίς συντηρητικά και επιπρόσθετες ουσίες. Χειροποίητα σουβλάκια, φτιαγμένα με μεράκι και μαρινάδες παραγωγής μας. Χορταστικές μερίδες, από πρώτης ποιότητας κρέατα συνοδευμένα από ιδιαίτερες σάλτσες.

Αριστοφάνης Γλυφάδας.

Μπορείτε να απολαύσετε τις γευστικές μας προτάσεις είτε από την άνεση του σπιτιού σας, είτε στον προσεγμένο χώρο του καταστήματος μας, απολαμβάνοντας την αρμονία και την άψογη αισθητική που προσφέρει.
Το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Ακολουθήστε μας λοιπόν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι όπου η παραδοσιακή και η σύγχρονη γεύση συνδυάζονται με μεράκι και δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Δημητρ. Γούναρη 46, 167 77
Τηλ. 2109638370
Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 10:30 – 01:30
Περιοχές Εξυπηρέτησης:
Βούλα, Γλυφάδα, Γλυφάδα – Τερψιθέα, Ελληνικό, Αργυρούπολη

Δωρεάν WiFi για όλους.